Een kijkje achter de schermen.....

Hoe het allemaal zo gekomen is.....

De enige die, dit al weer vijftien jaar lange, verhaal kan vertellen is Compuart. Hij is diegene die uit 'gemakzucht' ooit begonnen is met een site over Wie is de Mol. Naderhand kwam onder andere Malcolm die zich bezig hield met de inhoud van de site en de organisatie van de Molfandagen. Toen bleek dat Wie Is De Mol een jaartje zou overslaan werd het idee 'Realitynet' geboren. Een portal waarom heen inmiddels een 9-tal fansites zijn gegroepeerd waaronder 'Expeditie Robinson', 'Peking Expres' en 'Popstars' en nog veel meer.
Hier vind je het hele verhaal wat Realitynet.nl precies is en welke sites er toebehoren.

Toekomst

Zo lang er Reality TV is, zal er Realitynet.nl zijn. Realitynet zal er naar streven om te blijven groeien. Niet alleen op het gebied van bezoekersaantallen, maar vooral op het gebied van kwaliteit. Actueler, interactiever, leuker.
Van de volgende programma's is een seizoen in de planning:

  • September 2019: Expeditie Robinson is terug! Expeditie Robinson
  • Januari 2020: Wie is de Mol is terug!  Wie is de Mol?
  • Nieuwe of minder besproken realityseries kunnen besproken worden bij de Realityseries light sectie: Realityseries Light
  • Verschillende buitenlandse realityseries worden ook gevolgd en kunnen besproken worden in een aparte sectie. Kijk bijvoorbeeld The Mole, Survivor en The Amazing Race :
    Realityworld
Daarnaast worden er regelmatig één of meerdere spellen gespeeld in de forumspellen sectie.
Kijk voor een actuele planning naar onze activiteitenagenda linksonder.
Klik HIER om naar het forumspellen gedeelte te gaan.
Nieuw is de Realitynet Game Night. Hiervoor worden spelletjes bedacht die in één avond gespeeld kunnen worden. Geen langdurige verplichting, maar spanning en sensatie die slechts één avond duurt!
Ook geïnteresseerd in Sport? We bespreken verschillende sporten in ons sportgedeelte. Je kan ook meedoen met verschillende pools zoals de Tourpool, Eredivisie toto, Fantasy Tennistour en meer. Neem snel een kijkje in Van grasveld tot boerensloot

Levensloop

Vanaf zijn oprichting tot nu is er heel wat gebeurd bij WieIsDeMol.Com en Realitynet. Hier krijg je een beetje idee hoe we de jaren door hebben gereild en gezeild.

December 2016
Het zeventiende seizoen van Wie is de mol? staat ondertussen alweer voor de deur. We hebben een nieuw schoon forum voor onze bezoekers aangemaakt. Ook dit jaar komt het onderschriftenspel terug, wordt er gediscussieerd over de kandidaten en komt er weer een pool. Helaas behoort de Realitynet Molfandag tot de 'goeie ouwe tijd'. Deze wordt nu door de AVROTROS georganiseerd. De 'Wie is de Mol? Fandag' voor fans staat gepland op 18 maart 2017.