Presentatie: Gijs en Evi

Gijs Staverman

Gijs Staverman wordt geboren op 23 maart 1966 in een Alkmaars ziekenhuis

Al op jonge leeftijd, hij is dan dertien jaar, begint Gijs bij de lokale ziekenomroep, waar hij het vak van radio maken leert. Na zijn overstap, in 1991, naar de landelijke radio presenteert hij verschillende radioprogramma’s waaronder de mega top 50 en Staverman op stelten. Op dit moment is Gijs op zaterdag en zondag te horen in Staverman’s classics.

Het blijft echter niet bij radiomaken want het grote publiek leert hem kennen van de TV, waar hij programma’s als Countdown, Boobytrap, Veronica goes…, Starmaker, Streetlive, The lovetest, Planet Race en Typisch 90 maakt.

Gijs is een veelzijdig man, want naast zijn radio en televisie werk presenteert hij ook grote landelijke evenementen, zoals de pepsi chart live, de mega music dance en onlangs nog Njoy in Six Flags Holland.
Daarnaast heeft hij zijn eigen bedrijf, underDOGmedia, wat zich richt op het bedenken van nieuwe ideeën voor radio- en tv-programma’s, maar ook voor landelijke evenementen en internet.

In zijn vrije tijd doet Gijs aan duiken, zit hij graag achter de computer, rijdt hij vele kilometers met zijn motor en racet hij met een kart zijn rondjes op het circuit. Daarnaast luistert hij graag naar zijn favoriete muziek zoals Earth, wind & fire, Angie Stone and Michael McDonald.

Op dit moment is Gijs te zien in het programma Wie Is De Mol.  

Evi Hansen

Evi Hanssen werd op 9 november 1978 in het Belgische Zoersel geboren.

Ze was de jongste in het gezin en groeide op met haar 3 grotere broers. ‘Een halve jongen was ik’, zegt Evi. ‘Ik wilde graag stoer doen. Zo had ik wel barbiepoppen, maar die zaten wel achter het stuur van de action man-tank. Toen ik groter was, mocht ik met uitgaan vaak later thuiskomen, omdat er altijd wel een broer mee was’.

Sommigen kennen haar misschien nog als Sofie, het nichtje van de burgemeester, in Samson.

Na de middelbare school studeerde Evi twee jaar aan de 'Jazzstudio' in Antwerpen en behaalde haar kandidatuur als zangeres in de jazzmuziek aan het conservatorium.
Op bij 23-jarige leeftijd begon ze als VJ op TMF waar ze samen met Elke Vanelderen "Boobietrap" presenteerde. Daarnaast presenteerde Evi ook een aantal grote festivals en mocht ze bekendheden interviewen als Lenny Kravitz en Justin Timberlake.
 Nog geen jaar later werd Evi gevraagd bij TV1 (‘Aan tafel & Swingpaleis’)
Toch bleef zingen heel belangrijk.  Haar debuutsingle "Down as she goes" met haar nieuwe groep Hookers Green werd meteen het nieuwe lijflied van Greenpeace in België.

In oktober 2003 verlaat ze TMF om zich op haar muziek te concentreren. Het werd werken aan een theater/ jazz project en ook aan een Nederlandstalig album met Patrick Hamilton.

Daarnaast was Evi te horen als vliegende reporter bij Donna staat op en te zien op het sportkanaal van de VRT: Sporza.
Voor de film Garfield leende ze haar stem aan de Amerikaanse Poes.
Tegenwoordig werkt Evi voor VTM en vanaf 2005 presenteert zij The Farm.