Even voorstellen..... Tristan

Vanaf ongeveer halverwege het derde seizoen van Wie is de Mol? ben ik naar dit programma gaan kijken. Vanaf dat moment begon ik het programma steeds leuker te vinden en veranderde ik langzaam in een molloot.
Ik heb mij begin 2005 geregistreerd op het forum van RealityNet, maar ik was niet direct een actieve bezoeker. Ik kwam in eerste instantie vooral vaak langs op het forum van de AVRO(TROS), waar ik vanaf 2006 tot en met 2016 ook moderator was. Helaas daalde het bezoekersaantal op dat forum vrij snel en heeft de AVROTROS de stekker uit het forum getrokken. Daarmee kwam ook een einde aan het moderatorschap aldaar.
   
Langzaam, maar zeker begon ik me ook steeds meer op andere delen van het RealityNetforum te begeven. Naast WIDM ben ik nu ook vrij actief in de Relaxhoek.

In juni 2017 werd ik benaderd om Actief Lid op RealityNet te worden. Omdat ik het modereren op het AVROTROS-forum miste, hoefde ik niet lang na te denken om hier Actief Lid te worden.

Hieronder staan een aantal algemene feitjes over mij. Mocht je meer over mij willen weten, kun je mij een PM sturen en ik probeer je dan zo snel mogelijk antwoord te geven.
<table cellspacing="0" cellpadding="0"><tr><td width="150" valign="top">Geboortedatum: </td><td valign="top">24 september 1981 </td></tr><tr><td width="150" valign="top">Lengte: </td><td valign="top">1.91 m</td></tr><tr><td width="150" valign="top">Beroep: </td><td valign="top">Medewerker Transactieverwerking bij Rabobank</td></tr><tr><td width="150" valign="top">Goede eigenschappen: </td><td valign="top"> Rustig, vriendelijk, behulpzaam</td></tr><tr><td width="150" valign="bottom">Slechte eigenschappen: </td><td valign="top">Als ik nerveus ben, praat ik snel waardoor ik ga stotteren; de scheidslijn tussen niet geďrriteerd en zwaar geďrriteerd is dun, maar ik ben niet snel geďrriteerd</td></tr><tr><td width="150" valign="top">Favo kleur: </td><td valign="top">Geel</td></tr><tr><td width="150" valign="top">Hobby's: </td><td valign="top"> Muziek maken met behulp van Magix Music Maker, fietsen, wandelen, badminton. </td></tr><tr><td width="150" valign="top">Lievelings-eten: </td><td valign="top">Macaroni met stukjes rookworst en satésaus</td></tr><tr><td width="150" valign="top">Lievelings-drankje: </td><td valign="top">Citroenlimonade zoals Crystal Clear, 7Up, Sprite, Spa Citron</td></tr><tr><td width="150" valign="top">Favo muziek: </td><td valign="top">Dance, trance en andere EDM. Armin van Buuren is de beste hierin.</td></tr><tr><td width="150" valign="top">Favo tv-programma’s</td><td valign=”top”>Wie is de Mol?, Flikken Maastricht, Flikken Rotterdam</td></tr><tr><td width=”150”valign=”top”>Favo film</td><td valign="top">The Day After Tomorrow</td></tr><tr><td width=”150”valign=”top”>Favo vakantie:</td><td valign="top">Italië</td></tr></table>